gruweljk eng

Het thema van de Kinderboekenweek van 2017 is griezelen, met als motto Gruwelijk eng! Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek. Dat belooft een loeispannende week te worden!

Woensdag 4 oktober openen we de Kinderboekenweek met een boekenruilbeurs. Het lokaal naast groep 1 is ingericht als griezellokaal. In deze griezelruimte zullen tijdens de Kinderboekenweek spannende verhalen worden voorgelezen. In de groepen gaan de kinderen natuurlijk ook veel knutselen. De griezelige knutselwerken worden vrijdag 13 oktober tentoongesteld. Van 13.30 – 14.00 uur is er een inloop voor ouders en belangstellenden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPENING N31 / SAMEN 1 WEEKEND

Vrijdag 6 oktober is er een Samen1 activiteiten programma voor de kinderen van de basisscholen van Harlingen. Het beloofd een mooie ochtend en middag te worden waarbij de kinderen de nieuwe weg op een speelse manier kunnen ervaren. Het programma zal van start gaan met een gezamenlijk warming-up, daarna gaan de kinderen per klas een circuit doen, elk onderdeel duurt 15 minuten. Na het geluid van de luchthoorn, gaan de kinderen naar het volgende circuit. Wat het programma precies inhoud is een verrassing! De groepen zijn ingedeeld op in onderbouw, middenbouw en bovenbouw.

Hiervoor gelden de volgende tijden:

Onderbouw (groep 1, groep 2 en groep 2/3) 09.00 – 10.40 uur

Middenbouw (groep 3, groep 4 en groep 5) 11.00 – 12.30 uur

Bovenbouw (groep 6 t/m 8) 12.45 – 14.00 uur

Het evenement wordt gehouden op de nieuwe weg ter hoogte van de Centrale aansluiting.

Schermafbeelding 2017-10-03 om 14.34.01